Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tavaszi leves

2012.02.14

 Hozzávalók:

  • 30-40 dk csirke aprólék 
  • 4-5 szál sárgarépa 
  • 3-4 fehérrépa 
  • egy kis fej karfiol fele 
  • 30 dk zöldborsó 
  • 3-4 db újkrumpli 
  • kis fej hagyma 
  • egy gerezd fokhagyma 
  • kis paradicsom 
  • egy szelet paprika 
  • párszem egész bors 
  • só 
  • vegeta, vagy valamilyen leves ízesítő amivel hús- levest ízesíteni szoktuk. 
  • levestészta

Elkészítés:

A szokásos módon feltesszük főni az aprólékot, a sárga- és fehérrépával az ízesítőket /hagyma, bors stb / teaszűrőbe tesszük hogy könnyen kiszedjük a végén. Mikor félig megfőtt a hús beletesszük a karfiolt, borsót és az újkrumplit. Legvégül levestésztát főzünk bele.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 


Archívum

Naptár
<< Június / 2019 >>


Statisztika

Online: 4
Összes: 67962
Hónap: 6538
Nap: 273